Despre mine

duminică, 29 mai 2011

...printre alge

ac de kilt cu calut antichizat printre alge de cristal, coral si perlute. " Naravasul"(cal de mare) a luat-o la trap!

joi, 26 mai 2011

Eveniment -expozitie

a fost...eveniment alaturi de alti cativa creatori handmade. In gradina Green Hours, puteti bea o cafea  izolati  cateva minute de traficul strazii, chiar si cand nu suntem noi acolo...!

colivie cu ....fructe

colier cu fructe de coral corai in colivie, margele de portelan, coral si scoica si accesorii antichizate.cine-l are deja, are fructe dulci mereu cu sine!

luni, 23 mai 2011

..baroni(monarch butterflies) printre frunze si flori

colier cu frunze si flori de sticla, baroni(monarch butterflies)de portelan, aventurin si fragment de lemn. Mi-as dori sa  va simtiti mereu ca-ntr-o gradina plina de soare, fluturi si flori purtand acest colier!

vineri, 20 mai 2011

...coquette!

colier putin asimetric cu margele de lemn, sticla, cloisonne cu poshetica si lant antichizate. Poshetica se deschide si puteti strecura in ea un mini biletel...parfumat...s-a dat!

o comoara la indeMANA

bratara pe sarma cu memorie cu chipsuri si sfere de ametist, ochi de tigru, cristal crackled, jad, agate margele si cristale de sticla. capetele sunt finisate astfel ca  nu intzeapa si nu agatza. vreti o comoara? ..cineva, drag cuiva, a primit-o cadou.

marți, 17 mai 2011

mais...où sont les poissons?!

motan multumit din aliaj "argint tibetan" si resturi de sidef ale mesei lui pe lant de aliaj"argint tibetan"....cineva-l  rasfata chiar acum, poate,  pe mancaciosul-pofticios....

inima melc

colier putin asimetric cu margele de portelan, scoici si lemn. 35lei.

duminică, 15 mai 2011

mac

colier asimetric pe lant antichizat cu mac din voal, inimi de portelan si margele sticla si scoica albe, negre, rosii.cineva l-a dorit foarte mult...

diafan

bratara pe sarma cu memorie cu cristale roz-viole, margele toho, perle de cultura alb si roz.pret22lei.

miercuri, 11 mai 2011

ramurele

cercei si colier  simetric cu ramurele si pasarele antichizate, bobite de coral vopsit corai si sfere scoica tridacnidae. sunt in viata altcuiva acum..

luni, 9 mai 2011

...flori soare

lucrare cu flori-soare din snur, "soutache", cusuta integral, NU e lipita pe vreun suport.!!! dim 25x21cm..Sper ca bucura viata cui l-a primit!

luni, 2 mai 2011

eveniment GreenFair

..alaturi de alti cativa artisti handmade in gradina Green Hours....din nou pe 4-5iunie2011!