Despre mine

duminică, 15 ianuarie 2012

...raindrops

lucrare decorativa din snur suitas in tehnica "soutache" adaptata; este cusut integral, NU e lipit pe niciun suport. Se prezinta in rama de aluminiu, cu geam antireflex. Dim. 20x20,8cm. pret 180lei.

goldfish

lucrare decorativa de snur suitas in tehnica "soutache" adaptata; este cusut itegral si NU e lipit pe nici un suport. Se prezinta in rama de lemn cu geam antireflex...Sper sa va indeplineasca toate dorintele...!

Pomisor

lucrare de snur suitas in tehnica "soutache" adaptata; este cusut integral, NU este lipit pe suport.
Se prezinta in rama de aluminiu cu geam antireflex. Dim.15,5x22,5cm. Sper c-o sa produca multa bucurie  cui l-a primit!

animal fantastic

lucrare din snur suitas in tehnica 'soutache" adaptata. este cusut integral, NU este lipit pe suport. Deocamdata lucrarea e doar captusita dar se recomanda expunere in rama, acoperita cu geam antireflex.Dim24x24,5cm. Sper sa-si gaseasca loc in casa celor care l-au primit!

casute

lucrare din snur suitas, adaptare tehnica "soutache" cusut integral; snurul nu  e lipit pe suport. Se prezinta in rama de aluminiu, cu geam antireflex. Dim. 16x20cm. Multumesc ca le-ati ales si sper sa le redescoperiti de fiecare data cand le priviti!

pasarele cu snuruletz

martisoare handmade din pasta polimerica FIMO, dupa design personal si original taiate manual si pictate integral cu un motiv unic pentru fiecare piesa. nu exista doua la fel! Sunt lacuite fata spate. vin cu snurulet si cartonas pe care sunt cusute ca in imagine si optional si tzipla de celofan transparent. pret 4lei pe o un martisor.

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

dulceata din flori

colier lung ,pe laturi antichizate cu clopotei de sticla Cehia, margele de fibra optica cat's eye, pastile de sidef vopsite si libelula antichizata. tortitele sunt aurite pe otel chirurgical. Pret 70.